Saluca İlkokulu
KURUGÖL MAH. SALUCA KÜME EVLERİ SALUCA ILKOKULU BLOK NO 68 HALFETİ / ŞANLIURFA

VİZYON

Başarı grafiğini ortalamanın üzerinde sürdürmek, Sıfırlanmış öğrenci ve okul kazalarıyla güvenli eğitim yuvası olmak, İlçede başarı anlamında örnek gösterilen bir okul olmak, Köy halkıyla ve velilerle problemsiz bir kurum olmak, Öğrencilerin kendilerini geliştirme olanaklarını sağlamak.

MİSYON

Öğrenci odaklı olup, eğitim ve öğretim için en uygun koşulları hazırlamak, her öğrenciyi farklı bir birey olarak görmek, eğitimde anlayışı ve sevgiyi en üstte tutmak, bilim ve teknolojiyi müfredata uyarlamak.

BAŞARILAR

Okulumuz, 2012 yılının şubat ayında eğitim-öğretime kazandırıldığı için başarı istatistiği bulunmamaktadır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

Soba ile ısınmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 120 km, İlçe merkezine, 20 km, Yukarı Göklü kasabasına 5 km, Kurugöl´e 1,5 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yukarı Göklü kasabasının kuzeydoğusundan Kurugöl köyüne ulaştıktan sonra, yolun sağında 1,5 km ilerde Salmanlı köyü yolu üzerinde yer almaktadır.